Allene

Daily Happiness

Tečka..vykříčník..Křížek…otazník..

Všechna moje M 

Andrea Zavadilová

„Knížka, kterou jsem přečetla jedním dechem“

Když se probíráte stránkou po stránce, vzpomínáte jaké to bylo být nevinným dítětem nebo naivním puberťákem sexem netknutým. Jaký byl adrenalin dát někomu první pusu, pozvat někoho na první rande. Jaké bylo poprvé se zamilovat, poprvé mít sex nebo se v lásce zklamat. A i když si to nechceme někdy přiznat, nedokážeme zapomenout na vzpomínky na dřívější lásky. Špatné zkušenosti dostáváme proto, abychom si nenechali uletět tu nejdůležitější lásku našeho života. A jestli jste ji nenašli, tak jste možná někde uvízli?

O tomhle vlastně celém je „Všechna moje M“. O lásce.O sexu. O tom,že někdy naivně hledáme odpovědi, tam, kde někdo jiný udělal tečku. Že se vracíme neustále někam, kde jsme dostali velký vykřičník. Že si všímáme něčeho, kde už jsme měli udělat velký křížek.  Že necháme tři tečky tam, kde je řešení neodkladatelné. A že vzdáváme něco, kde je naopak otazník a obrovská naděje.

Tato novela mě vede k filozofování, omlouvám se, jestli to je na někoho příliš. Ale já nevím, jak bych to jinak celé všechno popsala a dala dohromady, protože dojmů je tolik i když příběh není vůbec složitý…. 🙂
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Plusoví bludišťáci:
+Krátká novela
+Originálita
+Krátké kapitoly
+Pěkná obálka

Mínusáci darebáci:
-Musí to tak rychle skončit?

Originalita: 100%
Čtivost:      100%
Realita:      98%
Styl psaní:  96%
Celkem 98,5!!

Skvělá oddechovka! Doporučuji!
« »

© 2024 Allene. Theme by Anders Norén.